Professional_LoggaTorvalla Bil LCV AB

Serviceverkstad för husbilar & lastbilar

Torvalla LCV AB är en fristående och toppmodern verkstad som fokuserar sig på husbilsservice, samt service och reparationer av transportbilar av olika slag mellan 3-12 ton. Vi har också utrustning för att ta emot större lastbilar och entreprenadmaskiner.

Namnet, LCV står för Light Commercial Vehicle och verkstaden som ligger i Stockholm Haninge omfattar hela 450 kvadrat och har en kapacitet som kan ta emot fordon upp till 62 ton. Allt från små pickuper till 24 meters ekipage.

Anläggningen håller en hög servicenivå och här utförs alla sorters reparationer och husbilsservice. Vi servar och reparerar lätta lastbilar, tunga lastbilar och även andra större entreprenadfordon. Mekanikerna på verkstaden är märkesutbildade specialister på Fiat transportbilar och Fiat husbilar. Torvalla LCV AB är medlem i Motorbranschens Riksförbund.

För att hantera alla tunga fordon är verkstaden utrustad med tre tvåpelarlyftar med en kapacitet på fem ton. Vidare två körbanelyftar med separata frihjulslyftar med en total kapacitet på upp till 12 ton, samt en kraftig handdomkraft för upp till 40 ton.

 

Husbilsservice Stockholm

Försäljningen av husbilar ökar och behovet av att finna en serviceverkstad i Stockholm ökar. Vår verkstad i Haninge är unik i sitt slag, då den är specialutrustad för husbilsservice.Boka en problemfri och skön semester, boka din service hos oss!

Välkommen till Torvalla LCV AB

Öppettider
Mån-tors: 07.00 – 16.30
Fre: 07.00 – 16.00
Kontakt
Telefon: 08-707 58 28
E-post
Adress: Hantverkarvägen 28B, Haninge

Information gällande Covid-19

Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt.

Läs mer om våra försiktighetsåtgärder