Rakt och vänligt bemötande, helt utan den klassiska bilkrängar känslan. Förmodligen huvudstadens bästa bilhandlare, definitivt det bästa stället för ett köp av ny bil.

Underbar personal och familjär stämning. Bästa serviceanda och seriöst bemötande.
Rekommenderas varmt!

Jag köpte en Fiat Tipo Kombi. Jag blev verkligen utmärkt bemött och mina förväntningar av bilen är toppen. Till Torvalla bil återkommer jag gärna till och rekommenderar varmt till andra.

Jag köpte en Mazda CX 5 och blev professionellt och trevligt bemött. Jag förväntade mig det bemötande som säljaren utförde. Han var trevlig och visste vad han pratade om. Torvalla bil har svarat upp till mina förväntningar till 100%.

Fantastiskt bra bemötande och hjälp under hela processen.
Mycket nöjd med allt, rekommenderas!

Very friendly and always made me feel welcome. I’ve bought 4 cars over the years and our next car will most certainly be from Torvalla Bil.

Jag skulle bara köpt en bil. Det blev två. Är fortfarande sjukt nöjd över bilarna. Servicen är outstanding och personalen är grym!

Otroligt serviceminded personal, som kund känner man sig trygg och omhändertagen!
Bra bilar är bara en del i en bra bilaffär.

Efter att under gårdagen besökt en konkurrent i Akalla och knappt fick ett Hej åkte jag till Torvalla och fick den bästa service och hjälp man kan önska sig! Trevligt kundbemötande är viktigare än man tror!

Köpte en KIA CEED och det var mycket bil för pengarna. Kanonbra bemötande av personal då de är väldigt trevliga, hjälpsamma och experter inom sina områden. Jag är otroligt nöjd med mitt köp och har rekommenderat flera att gå till Torvalla bil och endast Torvalla bil om de vill göra en kanonbra deal.