Suzuki – Välkommen till den krångelfria billivet

Ett Japanskt bilmärke som erbjuder prisvärda modeller med hög kvalité och riktigt bra andrahandsvärde. Vi erbjuder alltid ett brett utbud av visningsbilar, demobilar och ett stort lager med nya bilar för snabb leverans. 

Suzuki säljer vi på våra anläggningar i Haninge och Sätra – Välkommen förbi!

Välkommen till det krångelfria billivet

Utvecklingen går i snabb takt och de tekniska innovationerna avlöser varandra. Men en sak förblir densamma: människan bakom ratten. På Suzuki fokuserar vi främst på dig och dina behov.

Hur kan vi göra din vardag med bil – från första provkörning till sista service – så smidig och krångelfri som möjligt?

Det enda du behöver göra är…
INGENTING!

Vårt mål är att erbjuda Sveriges enklaste bil att ha. Därför ingår ordinarie servicen de första 3 åren – eller de första 3 tillfällena – när du köper en ny Suzuki. Det gäller alla våra bilmodeller och både vid privatleasing, kontantköp och billån!

Hur krångligt ska det vara?

Håll med om att det aldrig har varit krångligare att ha bil! Innan köpet är det först en djungel av tillval, drivlinor och finansieringsformer att sätta sig in i. Sedan är det bara att vänta på leverans. Och vänta. Och vänta lite till. För att inte tala om krånglet som kan uppstå under själva ägandet.

Låt oss göra något åt det! På Suzuki har vi påbörjat resan mot ett krångelfritt billiv och vår ambition är att erbjuda Sveriges enklaste bil att ha. Helt enkelt.