Torvalla Bil förvärvar OSS-CAR

Kommentarer från Torvalla Bil;

  • Då företagen haft ett långt historiskt samarbete är övertaget en bra lösning för båda parter och den framtida utvecklingen i branschen.

  • För att bemöta en ökad efterfrågan, underlätta för våra kunder samt säkerställa levererad kvalité genom hela skadeprocessen har Torvalla Bil tagit det strategiska beslutet att förvärva OSS-CAR Kaross & Lack AB.

  • I samband med detta förvärv växer Torvalla-familjen med ytterligare 10st medarbetare och vi stärker vår framtida positionering på eftermarknaden där vi nu adderar ett komplett skadecenter med billackering.

Om Torvalla Bil

Torvalla Bil är ett familjeföretag med 40års erfarenhet inom bilbranschen och idag etablerade på fyra orter i södra Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra & Värmdö.

Vi är auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för 7st bilmärken där all vår personal är certifierad och utbildad för att ge våra kunder rätt service.

Idag är vi representerade på 7st anläggningar och servar våra kunder med allt från husbilsreparationer till försäljning av nya och begagnade bilar.

Torvalla Bil SkadecenterVi är auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken: Kia, Mazda, Subaru, Suzuki, Fiat, Jeep och Alfa Romeo. Vi har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag.Till Torvalla Bil Skadecenter