Kia – Movement that inspires
Kia stärker positionen och är för femte året i rad det tredje största bilmärket i Sverige och även det mest populära bilmärket bland privatpersoner.

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. De menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Kia säljer vi på våra anläggningar i Albyberg, Värmdö & Sätra – Välkommen förbi!

Laddbar frihet. För fler.

Kia EV6 Special Edition. Upplev ultrasnabb laddning.

Kia EV6 AWD Special Edition ger dig 800-voltsteknik som möjliggör ultrasnabb laddning från 10–80% på ned till 18 minuter, hög prestanda, Vehicle-2-Load-funktion, fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 506 km. Vi erbjuder både Kia Billån och Kia Privatleasing inkl. serviceavtal via Kia Finans (i samarbete med Santander Consumer Bank). Kontakta oss eller beställ enkelt Kia Privatleasing online med Mobilt BankID här.

Kia Privatleasing fr. 8 695 kr/mån inkl. serviceavtal*
Kia Billån fr. 4 985 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Niro EV Special Edition. Laddad med positiv energi.

Den helt elektriska Kia Niro EV Special Edition kombinerar effektiv teknik och smart funktionalitet. En rymlig crossover som ger dig plats för hela familjen, väl tilltaget bagageutrymme och en räckvidd på upp till 460 km.  Kia Niro EV Special Edition finns i både Action och Advance utförande.

Kia Privatleasing fr. 6 495 kr/mån inkl. serviceavtal*
Kia Billån fr. 3 283 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Business Lease fr. 4 281 kr/mån inkl. försäkring, service och vinterdäck**

Calix takbox – Aero Loader 2

Calix Aero Loader 2 takbox är en innovativ och aerodynamisk takbox framtagen med fokus på lägre luftmotstånd för ökad räckvidd.

Den strömlinjeformade boxen har även en helt nyutvecklad öppningsmekanism för enkel åtkomst från båda sidorna.

Alltid i en Kia.

I en laddbar Kia ingår exempelvis följande som standard: 

 • Metallic / pearl-lack
 • Rattvärme
 • Backkamera
 • Navigation
 • 7 års nybilsgaranti från fabrik
 • 7 års assistans i samband med Kia Originalservice
 • 7 års Kia Connect / Kia Live 

Alltid 7 års nybilsgaranti.

Med Kia får du alltid hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på EV-batterierna.

Något Kia kan erbjuda, då bilarna är utvecklade och testade under extrema förhållanden för att ge dig ett bekymmersfritt bilägande. Det är kvalitet på riktigt.

Kia Privatleasing.

Kia Privatleasing är en bra affär, särskilt när du privatleasar en elbil. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till en minskad total månadskostnad för dig.

Kia Billån.

Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Med Kias låneskydd får du extra trygghet i ditt bilägande, kostnadsfritt i fyra månader. Kia vill göra det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil från Kia.

Kia Business Lease.

Din tjänstebil ska kännas spännande, men upplägget får gärna vara fritt från överraskningar. Med Kia Business Lease kan du uppleva laddbar frihet i form av en välutrustad laddbar Kia inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Det här ingår med Business Lease:

 • Försäkring
 • Service
 • Vinterhjul
 • Garanterat restvärde

Kia Originaltillbehör.

Bevara originalkänslan med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller takbox erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för din Kia.