Mazda – Äventyret börjar här

Du kommer le varje gång du kör en Mazda. Våra bilar handlar om mer än att bara ta sig från punkt A till B, de är utformade och konstruerade för körglädje. Upptäck mer om vad Mazda står för och vad som gör oss unika.

Mazdas modellprogram är både hyllat av pressen och vinnare av flera prestigefyllda biltester både i Sverige och Europa. Tack vare sin moderna Sky Active teknik och kaxiga design har Mazda fått en helt ny status och premiumkänsla. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av utställningsbilar och lagerbilar för snabb leverans.

Mazda säljer vi på våra anläggningar i Haninge och Sätra– Välkommen förbi!

Sveriges längsta garanti

Mazda har ett gott rykte om kvalitet och tillförlitlighet, men du behöver inte bara lita på det. Vi backar upp det med Mazdas fabriksgaranti som täcker 3 år eller 100 000 km beroende på vilket som kommer först.

Under garantiperioden kan du göra anspråk på garantin för att åtgärda tillverknings- och materialdefekter. Därefter erbjuder vi ytterligare 7 års eller upp till 150 000 km komponentgaranti.

Mazdas Filosofi

I Japan innebär hantverk mer än förmågan att skapa något. Det står för en strävan efter perfektion – inte som en maskin, utan med människan i centrum. Hantverksmästare, som kallas Takumi i Japan, ägnar sina liv åt att skapa föremål. De lägger ned en bit av sin själ i dem och väcker dem till liv. I Japan kallas det för Monotsukuri, och det har varit vägledande för Mazda från allra första början: Våra Takumis tillverkar inte bilar, de skapar dem.

Perfekta detaljer

Hos Mazda har perfektion ett mänskligt ansikte. Våra Takumi-hantverkare skapar och finslipar föremål för hand tills varje detalj är helt rätt. För att visa denna filosofi zoomade vi in på nära håll – mycket nära håll. Från lermodeller till lackjobb – vårt samarbete med Macrofying zoomar in på de små detaljerna som gör våra bilar så speciella. Upptäck Mazda som du aldrig har sett oss förut: under ett mikroskop.

Från oss till dig

Det sägs att det tar 10 000 timmar eller cirka tio år av medveten övning för att bemästra en färdighet. På Mazda tar vi det ännu längre: För att förtjäna titeln Takumi – hantverksmästare – krävs det minst 20 års enträget arbete.

För våra hantverksmästare blir biltillverkningen en konstform när de arbetar med lera och ger utsidan energi och djup.

Byggd för ren körglädje

När du kör en Mazda kör du aldrig ensam. Du upplever en känsla av enhet och harmoni med bilen, ett band som är svårt att beskriva med ord. Vi kallar bandet mellan dig och bilen för Jinba Ittai och det liknar bandet mellan en häst och dess ryttare.