Subaru

Subaru erbjuder marknadens säkraste bilar med symmetrisk fyrhjulsdrift och 3-års fri service på hela sitt modellprogram. Subaru är den perfekta bilen för dig som prioriterar säkerhet, framkomligheten och lever ett aktivt liv.

Miljöalternativet XFuel
Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 10.000 kr, monterat och klart.

Att komma tryggt hem är den största lyxen
Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation som Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.

Vi erbjuder alltid ett brett utbud av visningsbilar, demobilar och ett stort nybilslager för snabb leverans.
Subaru säljer vi på våra anläggningar i Haninge/Stockholm och Värmdö/Stockholm – Välkommen förbi!

Vi hjälper dig

Intresserad av Subaru?
Kontakta mig så hjälper jag dig.

Peter Sved
Haninge
Filip Gunnarsson
Haninge
Enes Kan
Haninge
Mino El Masri
Haninge
Hugo Rosell
Värmdö
Erik Widelund
Värmdö
Philip Bergholtz
Värmdö
Gabriel Westher
Värmdö


ALLTID FYRHJULSDRIFT

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ger dig trygghet bakom ratten.

VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

Subarus vision är att bygga Världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.

ALLTID NÖJDA BILÄGARE

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det de som köper Subaru…